Sabit Yağlar

Eski zamanlardan beri masajlarda, banyolarda, kozmetik ürünlerinde ve tıbbi uygulamalarda çokca kullanılmıştır. Sabit (taşıyıcı-baz) yağlar bitkinin meyve, tohum ve çekirdeğinden soğuk presleme yöntemiyle elde edilir. Her sabit yağ, terapötik özellik, renk, viskozite ve penetrasyon hızı gibi farklı özellikleri gösteren farklı bileşenlerden oluşur. Bu nedenle, kendi başlarına kullanıldıklarında bile değerli etkileri vardır. Sabit yağlar yağda çözünen vitaminler, mineraller, antioksidanlar ve yağ asitleri içerirler. Bundan dolayı Max 20-25 derecede soğuk press yönetime ile edilmiş olması çok önemlidir. Fazla ısıda oksidasyon oluştuğundan değerli olan vitaminler, mineraller, antioksidanlar ve yağ asitlerini kaybederiz. Her bir sabit yağın raf ömürleri içlerinde yağ asitleri ve vitaminlere göre değişiklik gösterir.

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Open chat